Aburul uscat se obtine la o temperatura de 140 grade Celsius. http://www.bieffeitalia.ru/modules.php?name=main_content&sub=10&type=2&cmd=show&product_id=712#top
 Aburul uscat conține, de regulă, doar 5%  apă, și, prin urmare, nu va deteriora chiar și cele mai sensibile materiale.
Spre deosebire de aspiratoarele simple care consuma 1 litru de apa per minut, aspiratorul nostru care include si un generator de vapori are o productivitate de 2.6 kg de abur uscat pe ora. De aceea timpul pentru uscare se reduce foarte mult (la o ora), ceea ce este actual pentru perioada de iarna.
 Aburul uscat mai are un alt avantaj distinct: eliminarea acarienilor de saltele, canapele, covoare.
- Asadar cu ajutorul aburului uscat poti face o curatare generala a locuintei tale, curatind astfel si acele locuri care au frica de umiditate.
- Curata si dezinfecteaza suprafetele de orice contaminare
- Lasă uscate: canapeaua, covorul, scaunul si  salonul de masinii
- Reduceri de 10% pentru pensionari si familiilor cu multi copii
- Utilizam doar utilaje profesionale: Bieffe Italia
http://www.idropulitrici-professionali.it/idropulitrici/generatori-di-vapore-compatti/778-bieffe-farinelli-emilio-ra-generatore-di-vapore-con-aspirazione.html
 Nu confundati cu aparatele de uz casnic -  Kаrcher
Comandati serviciul: "curatare mobila" la adresa:http://www.curattotul.com.md/ro/ si veti primi un nivel inalt si profesionist al serviciilor noastre in asa fel ca sa ramaneti satisfacuti. Curatatorie profesionala de mobila moale si covoare ofera servicii de curatare a scaune, saltele ortopedice, canapele, fotolii, coltare de bucatarie, covoare, pleduri, jucarii plus, palasuri.  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now